Înscrieri grădiniță

Ultimele noutăți cu privire la înscrierea la grădiniță:

Precizări cu privire la Reînscrierea/ înscrierea copiilor în învățământul preșcolar pentru anul școlar 2020-2021 (click pentru detalii)

Despre noi

Grădinița Sfântul Silvestru oferă oportunitatea copiilor de vârstă preșcolară de a avea un parcurs în unitatea noastră, având posibilitatea ulterior de a rămâne elevi ai școlii în care deja s-au acomodat. În vremuri în care mulți părinți optează pentru o grădiniță particulară, Școala Gimnazială Sfântul Silvestru oferă posibilitatea acomodării copiilor cu învățământul școlar în mod gratuit și de bună calitate. În cadrul grădiniței noastre, copiii pot interacționa cu învățătorii și cadrele didactice de la gimnaziu și pot avea activități mult mai diversificate și oportune, dat fiind apartenența grădiniței la o școală. Școala Gimnazială „Sf. Silvestru” oferă posibilitatea parcurgerii celor mai importante etape ale vieții alături de noi: de la grădiniți până la clasa a VIII-a.

Cadrele didactice sunt bine pregătite și dornice să vă cunoască!

Vino și tu la gridinița noastră!

scoalasilvestru@yahoo.com

Locație Strada Oltarului, nr.11, Sector 2, București Telefon 021.210.20.45 Email scoalasilvestru@yahoo.com Ore program unitate: 08:00-19:00; program cu publicul secretariat: 11:00-13:00.
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close