Înscrieri clasa a V-a 2020

TESTUL DE COMPETENȚĂ LINGVISTICĂ PENTRU ADMITEREA ÎN CLASA A V-A CU PREDARE INTENSIVĂ A LIMBII ENGLEZE PENTRU ANUL ȘCOLAR 2020-2021

VA AVEA LOC ÎN DATA DE 29 IUNIE 2020, ORA 10,

ÎN CLĂDIREA GRĂDINIȚEI ȘCOLII, CU INTRARE DIN STRADA PĂRINTELE GALERIU

ELEVII VOR FI PREZENȚI LA ȘCOALĂ LA ORA 9,30 AVÂND LA EI:

  • CARNETUL DE ELEV/CERTIFICATUL DE NAȘTERE
  • INSTRUMENTE DE SCRIS (PIX, STILOU CU CERNEALĂ ALBASTRĂ)
  • STICLĂ CU APĂ
  • MASCĂ DE PROTECȚIE

SĂLILE DE EXAMEN SUNT DOTATE CU DEZINFECTANT SI COVORAȘE PENTRU DEZINFECTAREA ÎNCĂLȚĂMINTEI


Începând din anul 2015, Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru” are două clase de gimnaziu pe fiecare nivel, una dintre ele având profil intensiv engleză.

PLAN DE ȘCOLARIZARE 2020-2021: 

  • o clasă intensiv engleză – clasa a V-a A, diriginte prof. Mioara Dănac
  • o clasă cu program normal – clasa a V-a B, diriginte prof. Monica Voicu

Documentație: (click pentru deschidere/descărcare)

De ce Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru”?

Școala Sfântul Silvestru se află în zona centrală a Capitalei, pe strada Oltarului, stradă ce pornește din Calea Moșilor. Clădirea se învecinează cu Biserica Sfântul Silvestru, situându-se în apropierea a patru artere de circulație importante: Calea Moșilor, Bulevardul Dacia, bulevardul Mihai Eminescu și Bulevardul Carol I. Din acest motiv, școala beneficiază de un număr mare de mijloace de transport, fiind accesibilă pentru diferite zone ale orașului.

Cu o istorie de aproape 160 de ani, Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru” se remarcă prin caracterul său unic, îmbinând parfumul belle epoque cu agitația contemporană. Fiind o școală mică, elevii și profesorii se simt ca o familie, ceea ce face din Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru” o a doua casă pentru fiecare.

Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru” înțelege necesitatea învățării unei limbi străine, de aceea am pus accentul pe limba engleză. Elevii au posibilitatea să învețe limba engleză în mod intensiv, având o clasă cu profil intensiv engleză pe fiecare nivel. Totodată, în programul Școală după școală al școlii noastre, elevii au posibilitatea să aprofundeze atât limba engleză, cât și limba franceză. De asemenea, în școala noastră, elevii au posiblitatea să acumuleze noțiuni de cultură generală ce nu se studiază în alte unități. Materii precum Cultură și CIvilizație Greacă, Politică și Societate în America Latină, Istorie Modernă Românească, dar și alte cursuri care integrează noțiuni de limbă engleză, istorie, literatură și tehnologie, doresc să îi apropie pe elevi de tainele cunoașterii și să îi facă să se evidențieze prin preocupări culturale.

Totodată, Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru” are un corp profesoral dedicat și bine pregătit, elevii având posibilitatea să petreacă alături de noi cei mai frumoși ani ai vieții, de la grădiniță până la clasa a VIII-a.

Locație Strada Oltarului, nr.11, Sector 2, București Telefon 021.210.20.45 Email scoalasilvestru@yahoo.com Ore program unitate: 08:00-19:00; program cu publicul secretariat: 11:00-13:00.
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close