Noutăți

Liste nominale clase – an școlar 2018-2019

CLASA PREGĂTITOARE A – Prof. înv. primar Liliana Țigău

CLASA PREGĂTITOARE B – înv. Ana Maria Georgescu

CLASA I-a A – Prof. înv. primar Cristina Mateescu

CLASA I-a B – înv. Maria Chițu

CLASA I-a C – Prof. înv. primar Anca Florea

CLASA a II-a A – înv. Ion Vergu

CLASA a II-a B – înv. Nicoleta Morogan

CLASA a II-a C – înv. Gilda Vergu

CLASA a III-a A – Prof. înv. primar Cristina Iliescu

CLASA a III-a B – înv. Elena Cornescu

CLASA a IV-a A – Prof. înv. primar Mihaela Mocanu

CLASA a IV-a B – înv. Reveica Bunea

CLASA a V-a A – prof. Doru Nicolae Grădinaru

CLASA a V-a B – prof. Diana Mihaela Dinu

CLASA a VI-a A – prof. Cristina Băcanu

CLASA a VI-a B – prof. Mioara Dănac

CLASA a VII-a A – prof. Monica Voicu

CLASA a VIII-a A – prof. Mirel Mateescu

CLASA a VIII-a B – prof. Cătălin Ciocan

 

Program modificat în zilele de 11 și 13 iunie 2018

În zilele de 11 și 13 iunie 2018, din cauza examenului de Evaluare Națională, toți elevii claselor grădiniță, primar și gimnazial, cu excepția elevilor de clasa a VIII-a, vor veni la ore începând cu ora 12:00. Orele se vor desfășura după programul normal, începând cu această oră și până la ora 18:00.

Elevii clasei a VIII-a sunt așteptați să susțină examenul începând cu ora 08:20 și trebuie să aibă în posesie documentele de identificare.

Elevii Școlii Sfântul Silvestru au salvat revista școlii!

Văzând că revista școlii este posibil să nu mai apară anul acesta din cauza lipsei fondurilor, elevii claselor V-VIII de la Școala Gimnazială Sfântul Silvestru au organizat o strângere de fonduri, un târg de prăjituri și un spectacol cu scopul de a strânge banii necesari publicării noului număr al revistei Vocea elevilor, coordonată de doamna profesoară Monica Voicu. Elevii au dansat, au cântat și chiar au adus pe scenă celebra piesă „Vizită” a lui I.L.Caragiale.

Școala Sfântul Silvestru dezbate!

În perioada martie-aprilie 2018, Școala Gimnazială Sfântul Silvestru a desfășurat mai multe dezbateri la care au fost invitați profesori, părinți ai elevilor, dar și reprezentanți ai sindicatelor, în cadrul Programului Școala Bucureșteană Dezbate. Printre subiectele dezbătute s-au regăsit și predarea – învățarea: modalități de proiectare și metode; educația pentru o viață sănătoasă (sport, nutritie, sanatate, prevenirea si combaterea violentei in scoli); rolul administrației locale prin instituțiile specializate în sfera educației, activitățile extrașcolare și nonformale; relația nonformal – formal; valorificarea experiențelor informale în scop educațional; recunoaștere, certificare și echivalare. Dezbaterile au fost moderate de directorul unității, doamna profesoară Liana Grama și de domnul profesor de istorie Doru Nicolae Grădinaru.

IMG_4217IMG_4372